EVC voor organisaties

MET HET ERKENNEN VAN VERWORVEN COMPETENTIES (EVC) VAN JE MEDEWERKERS, MAAK JE DE ERVARING IN JE ORGANISATIE ZICHTBAAR.

 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

EVC voor organisaties: Voordelen van EVC

Maak de ervaring in je organisatie zichtbaar in een diploma of certificaat

EVC is voor organisaties een waardevol loopbaaninstrument. Het maakt de vakbekwaamheid van mensen officieel en objectief inzichtelijk, waardoor zij breder inzetbaar zijn. Voor de werknemer is een Ervaringscertificaat een bevestiging van hun kennis en kunde, wat weer een  positieve invloed heeft op het functioneren en het werkplezier. Bovendien bieden KCM4EVC en onze partners altijd opvolging naar het behalen van een volledige erkenning en verzilvering naar het erkende diploma, waardoor bespaard kan worden op de kosten van een opleiding en verletkosten voor de organisatie en de medewerkers. Allemaal goede redenen om EVC op te nemen in het opleidingsbeleid van je organisatie.

Daarnaast hebben wij als EVC-aanbieder een volledig inzicht in competenties die behoren bij MBO-beroepen. Deze expertise stelt ons in staat om:

- Functieprofielen te herschrijven en te laten aansluiten op professionele beroepsstandaarden, zodat deze een optimale richting en kwaliteit bieden voor de professionele beroepsuitoefening van medewerkers.

- Op basis van de koppeling van de functieprofielen met de MBO-beroepsstandaarden kun je instroom, doorstroom en uitstroom in je organisatie realiseren. Mensen kunnen makkelijk in het eigen werk verder leren naar een hogere kwalificatie en hun takenpakket uitbreiden.

- Lerend werken te implementeren in de organisatie. Je mensen kunnen in hun eigen werk leren en ontwikkelen. Zij sluiten dit af met een officiële erkenning in het Ervaringscertificaat. Deze erkenning kan verzilvert worden naar een erkend diploma.

- EVC maakt ervaring zichtbaar. Met het zichtbaar maken van ervaring kan deze gericht ontwikkeld worden en resulteert dit in meer vakkennis en een erkend diploma.

Voordelen voor de organisatie

- Je stimuleert en motiveert je medewerkers om actief bezig te zijn met hun loopbaan.

- Je weet welke man of vrouw op welke plaats past of daarnaar ontwikkeld kan worden.

- Je medewerkers zijn optimaal inzetbaar in de organisatie.

- Je instroom, doorstroom en uitstroombeleid heb je zelf in de hand. Dit maakt de organisatie flexibel.

- Je bespaart verletkosten met het opleiden op de eigen werkplek.

- Ontwikkeling resulteert in een officiële erkenning en een diploma.

Voordelen voor medewerkers

- Medewerkers krijgen door EVC inzicht in kwaliteiten en (interne) loopbaanmogelijkheden

- Medewerkers krijgen bevestiging van hun ervaring en vakmanschap.

- Medewerkers krijgen een erkenning van hun ervaring en kunnen een diploma behalen.

- Medewerkers krijgen inzicht in hun ontwikkelingsmogelijkheden in eigen werk en kunnen lerend werken.

- Medewerkers raken gemotiveerd om te groeien en te ontwikkelen.

Kies je MBO-beroep

Je kunt je ervaring zichtbaar maken in één van de Nederlandse MBO-beroepen. Klik op de button om een MBO-beroep te kiezen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken. Je kunt een globale scan van je ervaring maken.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan

Heb je een MBO-beroep gekozen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken? Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan. Je kunt een gedetailleerde scan van je ervaring in het MBO-beroep invullen en je ontvangt een passend advies.

 

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (026) 750 35 20 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM4EVC BV
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

026 750 35 20

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00