Leren

Verpleegtechnische vaardigheden

Leergangen en modulaire trainingen

Productinformatie

Volg je de Arbeidsmarktroute om je ervaring te laten erkennen als Verzorgende-IG, MBO-verpleegkundige, Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg of Doktersassistente? Dan kun je je verpleegtechnische vaardigheden eerst laten scholen, voordat je deelneemt aan het Skillsexamen (EVC). KCM Training & Opleiding BV stelt op basis van de door jou gekozen standaard een pakkettraining samen.

Verpleegtechnische vaardigheden

(Leergang of moduletraining)

Productinformatie

Maak je ervaring zichtbaar en maak stappen in je loopbaan!

Als je de Arbeidsmarktroute doorloopt in de standaard Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg, Verzorgende-IG, Doktersassistente of MBO-verpleegkundige, dan dien je bevoegd en bekwaam te worden in specifieke verpleegtechnische vaardigheden. Je kunt via KCM Training & Opleiding deelnemen aan één van de leergangen of modulaire trainingen.

Resultaat

Na het volgen van een training of leergang ontvang je het V&VN gecertificeerde deelnamecertificaat. Je bent Skillslabbekwaam in de verpleegtechnische handelingen die op je certificaat staan vermeld.

Met het deelnamecertificaat kun je jezelf in je organisatie bevoegd en bekwaam laten maken door de interne praktijkbegeleiders. Zij kunnen het aftekenboekje verpleegtechnische vaardigheden aftekenen, waarmee je toegang krijgt tot het Skillsexamen EVC en het werkproces verpleegtechnische vaardigheden kunt laten erkennen.

Werkwijze

In de intake voor de Arbeidsmarktroute toetsen we of je al bevoegd en bekwaam bent in verpleegtechnische vaardigheden. Je kunt een interne opleiding bij je werkgever kiezen, maar je kunt ook deelnemen aan een leergang of set van modulaire trainingen, waarmee je jezelf ontwikkelt in de verpleegtechnische vaardigheden die je moet beheersen voor het Skillsexamen (EVC).

Na deelname ben je Skillslabbekwaam. je kunt je praktijkbekwaamheid laten aftoetsen door je praktijkopleiders en het werkproces laten erkennen in je Ervaringscertificaat door deel te nemen aan het skillsexamen.

Voor wie

De leergangen en modulaire trainingen zij geschikt voor mensen die het diploma Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg, Verzorgende-IG, Doktersassistente of MBO-verpleegkundige willen behalen in de Arbeidsmarktroute.

Investering, Inschrijven, data en voorwaarden

Bezoek de site Opleidingsmodules.nl voor meer informatie.

Contact

KCM-Groep
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

(085) 488 47 61

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.