Leren

Overige bijscholingen

Productinformatie

BIJ DE MET ONS SAMENWERKENDE ROC'S IN DE ARBEIDSMARKTROUTE KUN JE VERSCHILLENDE BIJSCHOLINGEN VOLGEN.

Per MBO-beroep kunnen eisen gelden ten aanzien van bijscholing. Zo kun je als tandartsassistente de Röntgen-cursus volgen of in andere beroepen bijvoorbeeld een VCA, BHV of EHBO cursus. In de intake informeren wij je of een certificaat noodzakelijk is voor het behalen van een volledige erkenning. Zo kun je je in alle MBO-beroepen ontwikkelen in de Arbeidsmarktroute.

 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

Overige bijscholingen

(Afhankelijk van het beroep waarin je via de Arbeidsmarktroute wilt diplomeren)

Productinformatie

Maak je ervaring zichtbaar en maak stappen in je loopbaan!

Per MBO-beroep kan het nodig zijn om een korte bijscholing te volgen om je ervaring volledig te kunnen laten erkennen. In de intake bekijken wij of je een aanvullende bijscholing moet volgen.

Werkwijze

In de intake bekijken we met je of een bijscholing nodig is om een volledige erkenning te behalen. We adviseren je graag en kunnen verwijzen naar één van onze partners.

Meten

In de Arbeidsmarktroute kun je je ervaring in een MBO-beroep in 10 weken laten meten in het Ervaringsprofiel. Zo weet je wat je nog moet bijleren en wat je al weet in een MBO-beroep.

Leren

Kom je na het meten nog ervaring tekort in het MBO-beroep? Dan kun je gericht ervaring bijleren in een speciaal voor jou samengesteld programma.

Erkennen

In de Arbeidsmarktroute kun je je ervaring in een MBO-beroep in 12 weken laten erkennen in het Ervaringscertificaat. Met de erkenning toon je officieel aan wat je weet en kunt.

Diplomeren

Heb je je ervaring laten erkennen in het Ervaringscertificaat? Dan kun je dit verzilveren naar een erkend diploma of certificaat en een vervolgstap maken in je carrière.

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (026) 750 35 20 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM-Groep
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

026 750 35 20

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00