EVC voor organisaties

MET HET ERKENNEN VAN VERWORVEN COMPETENTIES (EVC) VAN JE MEDEWERKERS, MAAK JE DE ERVARING IN JE ORGANISATIE ZICHTBAAR.

 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

EVC voor organisaties: Onze werkwijze

Maak de ervaring in je organisatie zichtbaar in een diploma of certificaat

KCM4EVC verzorgt individuele EVC-trajecten of projecten voor groepen medewerkers. Verder geven wij uitvoering aan EVC als onderdeel van uw opleidings - en HRM-beleid.

Een goed gesprek en advies

Alle trajecten starten met het bepalen van het doel. Voor individuele trajecten kijken we samen naar het loopbaandoel van de medewerker binnen de organisatie. Bij groepstrajecten of projecten naar het organisatiedoel en het afgeleide loopbaandoel van de individuele kandidaten. Een goed gesprek is een belangrijke start om de vertaling te maken naar een goed advies.

Maatwerk

Ervaring van mensen is een individueel bezit. Geen persoon heeft dezelfde ervaring. Maatwerk in individuele en groepstrajecten is een belangrijk uitgangspunt.

EVC voor groepen

Bij meer dan zes medewerkers organiseert KCM4EVC een groepsaanpak. Zo kunnen deelnemers gelijktijdig worden voorgelicht en starten met de EVC-procedure. De activiteiten kunnen worden ingepland op ons kantoor of op de locatie van je organisatie. In groepstrajecten zal één of een vast team van portfoliobegeleiders de mensen begeleiden en het aanspreekpunt zijn.

Projecten en consultancy

Wilt u EVC implementeren in uw organisatie, dan stellen wij daarvoor een deskundig projectteam samen. Zo kunnen wij uw functiehuis herschrijven en laten aansluiten bij de MBO-standaarden, maar ook lerend werken op de werkplek implementeren. Zo kunnen medewerkers gewoon in hun eigen werk een volledig MBO-beroep leren en dit afsluiten met een erkend diploma.

Aanvullende diensten

  • Consultancy & Advies

  • Interne opleidingspaden opzetten en faciliteren

  • Functiehuis herschrijven

  • Certificering en diplomering

Kies je MBO-beroep

Je kunt je ervaring zichtbaar maken in één van de Nederlandse MBO-beroepen. Klik op de button om een MBO-beroep te kiezen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken. Je kunt een globale scan van je ervaring maken.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan

Heb je een MBO-beroep gekozen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken? Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan. Je kunt een gedetailleerde scan van je ervaring in het MBO-beroep invullen en je ontvangt een passend advies.

 

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (026) 750 35 20 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM4EVC BV
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

026 750 35 20

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00