MET HET ERKENNEN VAN DE VERWORVEN COMPETENTIES (EVC) VAN JE MEDEWERKERS, MAAK JE JE ERVARING IN JE ORGANISATIE ZICHTBAAR.

In samenwerking met KCM4EVC kun je de competenties van je medewerkers zichtbaar maken. Zo kun je vaststellen of een medewerker zich in de organisatie naar een hogere kwalificatie heeft ontwikkeld, een medewerker inzetbaar is in een nieuwe functie, een op het erkende diploma gerichte ontwikkeling in het eigen werk plannen en nog veel meer.

Het in kaart brengen van de competenties van je medewerkers brengt flexibiliteit in je organisatie. Je kunt de instroom, doorstroom, ontwikkeling en uitstroom managen. Daarmee kun je je medewerkers snel inzetbaar maken op de plaats in de organisatie waar dat nodig is.

 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

Onze werkwijze

KCM4EVC verzorgt individuele EVC-trajecten of projecten voor groepen medewerkers. Verder geven wij uitvoering aan EVC als onderdeel van uw opleidings - en HRM-beleid.

Een goed gesprek en advies

Alle trajecten starten met het bepalen van het doel. Voor individuele trajecten kijken we samen naar het loopbaandoel van de medewerker binnen de organisatie. Bij groepstrajecten of projecten naar het organisatiedoel en het afgeleide loopbaandoel van de individuele kandidaten. Een goed gesprek is een belangrijke start om de vertaling te maken naar een goed advies.

Maatwerk

Ervaring van mensen is een individueel bezit. Geen persoon heeft dezelfde ervaring. Maatwerk in individuele en groepstrajecten is een belangrijk uitgangspunt.

EVC voor groepen

Bij meer dan zes medewerkers organiseert KCM4EVC een groepsaanpak. Zo kunnen deelnemers gelijktijdig worden voorgelicht en starten met de EVC-procedure. De activiteiten kunnen worden ingepland op ons kantoor of op de locatie van je organisatie. In groepstrajecten zal één of een vast team van portfoliobegeleiders de mensen begeleiden en het aanspreekpunt zijn.

Projecten en consultancy

Wilt u EVC inplementeren in uw organisatie, dan stellen wij daarvoor een deskundig projectteam samen. Zo kunnen wij uw functiehuis herschrijven en laten aansluiten bij de MBO-standaarden, maar ook lerend werken op de werkplek implementeren. Zo kunnen medewerkers gewoon in hun eigen werk een volledig MBO-beroep leren en dit afsluiten met een erkend diploma.

Aanvullende diensten

  • Consultancy & Advies

  • Interne opleidingspaden opzetten en faciliteren

  • Functiehuis herschrijven

  • Certificering en diplomering

 

EVC voor organisaties

Lees hier de informatie voor organisaties en de toepasbaarheid van EVC.

 

Voordelen van EVC

Lees hier de voordelen van EVC voor organisaties

 

Onze werkwijze

Lees hier over onze werkwijze in de samenwerking met organisaties.

 

Onze expertise

Lees hier welke expertise KCM4EVC naar organisaties meeneemt.

 

Arbeidsmarktroute

Lees hier de bijzonderheden over het lerend werken in eigen werk in de organisatie.

 

Samenwerking & Contact

Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Kies je MBO-beroep

Je kunt je ervaring zichtbaar maken in één van de Nederlandse MBO-beroepen. Klik op de button om een MBO-beroep te kiezen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken. Je kunt een globale scan van je ervaring maken.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan

Heb je een MBO-beroep gekozen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken? Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan. Je kunt een gedetailleerde scan van je ervaring in het MBO-beroep invullen en je ontvangt een passend advies.

 

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (026) 750 35 20 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM4EVC BV
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

026 750 35 20

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00