EVC voor organisaties

Onze werkwijze

KCM4EVC verzorgt individuele EVC-trajecten of projecten voor groepen medewerkers. Verder geven wij uitvoering aan EVC als onderdeel van uw opleidings - en HRM-beleid.

Een goed gesprek en advies

Alle trajecten starten met het bepalen van het doel. Voor individuele trajecten kijken we samen naar het loopbaandoel van de medewerker binnen de organisatie. Bij groepstrajecten of projecten naar het organisatiedoel en het afgeleide loopbaandoel van de individuele kandidaten. Een goed gesprek is een belangrijke start om de vertaling te maken naar een goed advies.

Maatwerk

Ervaring van mensen is een individueel bezit. Geen persoon heeft dezelfde ervaring. Maatwerk in individuele en groepstrajecten is een belangrijk uitgangspunt.

EVC voor groepen

Bij meer dan zes medewerkers organiseert KCM4EVC een groepsaanpak. Zo kunnen deelnemers gelijktijdig worden voorgelicht en starten met de EVC-procedure. De activiteiten kunnen worden ingepland op ons kantoor of op de locatie van je organisatie. In groepstrajecten zal één of een vast team van portfoliobegeleiders de mensen begeleiden en het aanspreekpunt zijn.

 

Projecten en consultancy

Wilt u EVC implementeren in uw organisatie, dan stellen wij daarvoor een deskundig projectteam samen. Zo kunnen wij uw functiehuis herschrijven en laten aansluiten bij de MBO-standaarden, maar ook lerend werken op de werkplek implementeren. Zo kunnen medewerkers gewoon in hun eigen werk een volledig MBO-beroep leren en dit afsluiten met een erkend diploma.

Aanvullende diensten

  • - Consultancy & Advies
  • - Interne opleidingspaden opzetten en faciliteren
  • - Functiehuis, functieprofielen & ontwikkelingsprofielen
  • - Certificering en diplomering

Contact

KCM-Groep
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

(085) 488 47 61

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.