EVC voor organisaties

Onze expertise

KCM4EVC heeft een aantal belangrijke partners, waardoor wij veel voor organisaties kunnen betekenen.

KCM4EVC

Als landelijk erkend aanbieder verzorgt KCM4EVC de EVC-procedure resulterend in een landelijk overdraagbaar Ervaringscertificaat. Met het Ervaringscertificaat kan de deelnemer de competenties laten erkennen in één van de Nederlandse MBO-beroepen. Als werkgever weet je als werkgever op deze wijze op welke onderdelen je een medewerker kan inzetten en ontwikkelen. Je kunt ervaring ook laten meten met de EVP-procedure resulterend in het Ervaringsprofiel. Je hebt dan geen officiële erkenning, maar wel inzicht in de ervaring. Met dit inzicht kun je een medewerkers gericht ontwikkelen en inzetten in de eigen organisatie. Verder heeft KCM4EVC mogelijkheden om het werk - en denkniveau te meten in het Competentiediploma en in het HBO-domein de competenties van medewerkers te erkennen.

KCM Training & Opleiding

KCM Training & Opleiding biedt opvolging op de Ervaringscertificaten of Ervaringsprofielen van KCM4EVC. Deelnemers hoeven niet naar school om een volledige kwalificatie te behalen. KCM Training & Opleiding zet het Ervaringscertificaat of Ervaringsprofiel om in een Ontwikkelportfolio. Daarmee kan de medewerker in het eigen werk lerend werken en ervaring gericht bij ontwikkelen. Het eigen team en de leidinggevende zijn praktijkbegeleider en de docent van KCM Training & Opleiding geeft feedback in het Ontwikkelportfolio op huiswerk. Na het voltooien van het Ontwikkelportfolio kan aanvullende erkenning van ervaring worden gevraagd bij KCM4EVC.

Nationaal Kenniscentrum EVC

Het Nationaal Kenniscentrum EVC onderhoud een register Ervaringscertificaten. Na registratie kan vanuit het register het Vakbekwaamheidsdiploma Arbeidsmarktroute of het Vakbekwaamheidscertificaat Arbeidsmarktroute worden afgegeven. Met dit diploma toont een eigenaar aan wat deze weet of kan.

Samenwerkende ROC's

Vaste samenwerkingspartners zijn ROC A12 en ROC Scalda. Deze ROC's kunnen aanvullende opleiding en verzilvering naar het MBO-diploma bieden.

HR en arbeidsmarktprofessionals

Samen vormen we een netwerk van HR en Arbeidsmarktprofessionals. In gezamenlijke expertise kunnen wij organisaties helpen met het inzichtelijk maken en ontwikkelen van competenties, resulterend in een erkend diploma.

Onze expertise zetten wij in om het strategische HR-beleid van organisaties vorm te geven in een stevig functiehuis, bijpassende planning, coaching en beoordelingscyclus en we implementeren leren en ontwikkelen op de eigen werkplek.

Contact

KCM-Groep
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

(085) 488 47 61

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.