Leren

Taal en rekenen

Digitale Zelfstudie

Productinformatie

Wil je je Ervaringscertificaat verzilveren naar het MBO-diploma? Dan brengen wij je in contact met een met ons samenwerkende Examencommissie van het ROC. Voordat de Examencommissie een verzilveringsbesluit neemt, dien je deel te nemen aan de landelijke examens taal en rekenen die vijf keer per jaar georganiseerd worden.

In de Arbeidsmarktroute kun je een nulmeting doen voor taal en rekenen. Met deze uitslag kun je kiezen om je op te geven voor de examens of om eerst in de vorm van zelfstudie je kennis op te frissen. In 40 uur zelfstudie per vak fris je je kennis op.

Taal en rekenexamens voorbereiden

(Nulmeting en 40 uur zelfstudie per vak)

Productinformatie

Maak je ervaring zichtbaar en maak stappen in je loopbaan!

Als je de erkenning van je ervaring in het Ervaringscertificaat wilt verzilveren naar het MBO-diploma via een met KCM4EVC BV samenwerkend ROC, dan dien je via het ROC deel te nemen aan de landelijke examens voor Taal en Rekenen die bij de EVC-standaard verplicht zijn.

Nulmeting Taal en Rekenen

Omdat je als volwassenen al een tijdje uit de schoolbanken bent, biedt KCM Training & Opleiding BV je de mogelijkheid om een nulmetingstoets te maken voor de vakken die voor verzilvering verplicht zijn. Afhankelijk van de EVC-standaard is dat minimaal Nederlands en Rekenen. Voor sommige standaarden omvat het tevens een moderne vreemde taal (Engels, Duits of Frans). In de intake kunnen we je vertellen aan welke examens je deel moet nemen. Je kunt per vak een nulmetingstoets aanvragen. Je ontvangt van KCM4EVC BV een twee weken licentie van de methode Taal en Rekenblokken van uitgeverij Malmberg. Per vak kun je een nulmetingstoets maken. Na de nulmeting kun je beslissen of je je bij het ROC opgeeft voor de landelijke examens, of dat je eerst in de vorm van zelfstudie het vak wilt oefenen. Je kunt om te oefenen zelf de twee weken licentie in de webshop van Malmberg opwaarderen naar een 6 maanden licentie.

Investering

De investering voor de nulmeting Taal en rekenen bedraagt: € 15,00 exclusief 21% BTW (€ 18,15 inclusief 21% BTW) per vak. Je kunt de methode voor ongeveer € 20,00 per vak opwaarderen naar een 6 maanden licentie als je in 40 uur zelfstudie je kennis wilt opfrissen.

Voorwaarden

  • - Je kunt contact opnemen met het secretariaat op 085 488 47 61 om de nulmeting aan te vragen. Na ontvangst van de betaling ontvang je de twee weken licenties en zet KCM4EVC BV de nulmetingstoetsen voor je klaar.

Contact

KCM-Groep
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

(085) 488 47 61

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.