EVC voor deelnemers

MET HET ERKENNEN VAN JE VERWORVEN COMPETENTIES (EVC) MAAK JE JE ERVARING ZICHTBAAR VOOR WERKGEVERS.

Het Ervaringsprofiel is een portfoliobeoordeling zonder assessment door een vakassessor. Het Ervaringsprofiel geeft je een overzicht of je porfolio gereed is voor erkenning, of dat je ervaring en bewijs moet toevoegen. Je kunt na het Ervaringsprofiel je ervaring laten erkennen in het Ervaringscertificaat door de Erkenningsprocedure (EVC) 12 weken te starten, of je kunt je ervaring eerst ontwikkelen in de Arbeidsmarktroute. 

 

Telefoon: 085 488 47 61

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

EVC voor deelnemers: Ervaringsprofiel

Maak je ervaring zichtbaar in een diploma of certificaat

Een Ervaringsprofiel is een portfoliobeoordeling zonder assessment. Het Ervaringsprofiel is geen officiële erkenning van je ervaring. Wel geeft het een duidelijk beeld of je portfolio al gereed is voor het behalen van erkenningen in je Ervaringscertificaat. Zo kun je na ontvangst van je Ervaringsprofiel de Erkenningsprocedure (EVC) 12 weken starten of je ervaring eerst ontwikkelen in de Arbeidsmarktroute als je ervaring en bewijs tekort komt.

Om dit certificaat te behalen, start je de procedure Ervaringsonderzoek (10 weken). Je verzamelt dan bewijzen van wat je weet en kunt. Diploma’s tellen mee, maar juist ook levens- en werkervaring. Al het bewijs wordt beoordeeld op basis van landelijk erkende beroepsstandaarden.

Procedure Ervaringsonderzoek (EVP)

In een procedure Ervaringsonderzoek (EVP) moet je zelf een portfolio maken met bewijzen van je kennis en kunde. Er is een begeleider die je daarbij kan helpen. Voorbeelden van bewijzen zijn onder andere:

- getuigschriften

- referenties

- verslagen van beoordelingsgesprekken

- producten die de je hebt gemaakt

- ervaringsverslagen

- diploma's

Als je portfolio klaar is, wordt het beoordeeld door de kantoorassessor. Na de beoordeling van je porfolio ontvang je het Ervaringsprofiel. Daarin lees je terug of je je ervaring kunt laten erkennen in het Ervaringscertificaat of met welk bewijs je je portfolio verder dient aan te vullen.

De procedure Ervaringsonderzoek duurt gemiddeld 10 weken.

Kies je MBO-beroep

Je kunt je ervaring zichtbaar maken in één van de Nederlandse MBO-beroepen. Klik op de button om een MBO-beroep te kiezen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken. Je kunt een globale scan van je ervaring maken.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan

Heb je een MBO-beroep gekozen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken? Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan. Je kunt een gedetailleerde scan van je ervaring in het MBO-beroep invullen en je ontvangt een passend advies.

 

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (085) 488 47 61 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM4EVC BV
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

085 488 47 61

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.