MET HET ERKENNEN VAN JE VERWORVEN COMPETENTIES (EVC) MAAK JE JE ERVARING ZICHTBAAR VOOR WERKGEVERS.

Het Ervaringsprofiel is een portfoliobeoordeling zonder assessment door een vakassessor. Het Ervaringsprofiel geeft je een overzicht of je porfolio gereed is voor erkenning, of dat je ervaring en bewijs moet toevoegen. Je kunt na het Ervaringsprofiel je ervaring laten erkennen in het Ervaringscertificaat door de Erkenningsprocedure (EVC) 12 weken te starten, of je kunt je ervaring eerst ontwikkelen in de Arbeidsmarktroute. 

 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

Ervaringsprofiel

Een Ervaringsprofiel is een portfoliobeoordeling zonder assessment. Het Ervaringsprofiel is geen officiële erkenning van je ervaring. Wel geeft het een duidelijk beeld of je portfolio al gereed is voor het behalen van erkenningen in je Ervaringscertificaat. Zo kun je na ontvangst van je Ervaringsprofiel de Erkenningsprocedure (EVC) 12 weken starten of je ervaring eerst ontwikkelen in de Arbeidsmarktroute als je ervaring en bewijs tekort komt.

Om dit certificaat te behalen, start je de procedure Ervaringsonderzoek (10 weken). Je verzamelt dan bewijzen van wat je weet en kunt. Diploma’s tellen mee, maar juist ook levens- en werkervaring. Al het bewijs wordt beoordeeld op basis van landelijk erkende beroepsstandaarden.

In een procedure Ervaringsonderzoek (EVP) moet je zelf een portfolio maken met bewijzen van je kennis en kunde. Er is een begeleider die je daarbij kan helpen. Voorbeelden van bewijzen zijn onder andere:

  • getuigschriften

  • referenties

  • verslagen van beoordelingsgesprekken

  • producten die de je hebt gemaakt

  • diploma's

Als je portfolio klaar is, wordt het beoordeeld door de kantoorassessor. Na de beoordeling van je porfolio ontvang je het Ervaringsprofiel,

De procedure Ervaringsonderzoek duurt gemiddeld 10 weken.

 

Lees verder of neem contact op met vragen

Kies een volgend onderwerp om verder te lezen of neem gerust even contact op als je vragen hebt. Onze adviseurs zijn bereikbaar op (026) 750 35 20.

Procedure Ervaringsonderzoek (EVP) 10 weken

Lees de productinformatie over de Procedure Ervaringsonderzoek (EVP) 10 weken die resulteert in je Ervaringsprofiel.

 

 

EVC voor deelnemers

Lees hier de informatie voor deelnemers

 

 

Wanneer is EVC geschikt?

Lees hier de voorwaarden voor het starten van EVC.

 

EVC-procedure

Lees hier de stappen die je in de EVC-procedure doorloopt.

 

Ervaringscertificaat

Lees hier de bijzonderheden over het Ervaringscertificaat.

 

Ervaringsprofiel

Lees hier de bijzonderheden over het Ervaringsprofiel.

 

Arbeidsmarktroute

Lees hier de bijzonderheden over het lerend werken in je eigen werk.

 

Diplomeren

Lees hier de bijzonderheden over het verzilveren naar een erkend diploma.

 

Kies je MBO-beroep

Je kunt je ervaring zichtbaar maken in één van de Nederlandse MBO-beroepen. Klik op de button om een MBO-beroep te kiezen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken. Je kunt een globale scan van je ervaring maken.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan

Heb je een MBO-beroep gekozen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken? Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan. Je kunt een gedetailleerde scan van je ervaring in het MBO-beroep invullen en je ontvangt een passend advies.

 

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (026) 750 35 20 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM4EVC BV
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

026 750 35 20

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00