MET HET ERKENNEN VAN JE VERWORVEN COMPETENTIES (EVC) MAAK JE JE ERVARING ZICHTBAAR VOOR WERKGEVERS.

Kom je nog ervaring tekort voor het behalen van een volledige erkenning van je ervaring in het Ervaringscertificaat? Dan kun je je op de Arbeidsmarkt in je eigen werk of vrijwilligerswerk ontwikkelen in een individuele maatwerkopleiding of bijscholing volgen.

 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

Arbeidsmarktroute

Heb je ervaring tekort om een volledige erkenning van je ervaring in het Ervaringscertificaat te behalen? Dan kun je je op de Arbeidsmarktroute verder ontwikkelen.

Ontwikkelportfolio (OPF)

In het Ontwikkelportfolio van onze partner KCM Training & Opleiding BV kun je je Ervaringscertificaat of Ervaringsprofiel laten vertalen naar een individuele maatwerkopleiding. De docent maakt praktijkopdrachten en geeft advies om boeken te lezen. Je hoeft niet naar school of stage te lopen bij een SBB erkend stagebedrijf. Je kunt thuis zelfstandig studeren en in je werk of vrijwilligerswerk je praktijkervaring ontwikkelen met de praktijkopdrachten. Je eigen team of leidinggevende kunnen je praktijkbegeleider zijn. De docent kijkt je huiswerk na in het Ontwikkelportfolio. Heb je je individuele maatwerkopleiding voltooid, dan kun je je ervaring laten erkennen in het Ervaringscertificaat en de Erkenningsprocedure (EVC) opstarten bij KCM4EVC BV.

Verpleegtechnische vaardigheden

Via KCM Training & Opleiding BV kun je je laten scholen in verpleegtechnische vaardigheden. Je kunt deelnemen aan  leergangen en modules. Je ontvangt het V&VN gecertificeerde deelnamecertificaat, waarmee je Skillslabbekwaam bent geworden. Je kunt nu je praktijkbekwaamheid laten toetsen door je praktijkbegeleiders en een aftekenboekje verpleegtechnische vaardigheden invullen om erkenning in het Skillsexamen te krijgen.

Overige bijscholing

Per MBO-beroep kijken we welke bijscholing je nog nodig hebt voor het ontwikkelen van je ervaring. 

Lees verder of neem contact op met vragen

Kies een volgend onderwerp om verder te lezen of neem gerust even contact op als je vragen hebt. Onze adviseurs zijn bereikbaar op (026) 750 35 20.

Ontwikkelportfolio (OPF)

Lees de productinformatie over het Ontwikkelportfolio (OPF), waarin je je ervaring kunt bijontwikkelen onder begeleiding van een docent.

 

Verpleegtechnische vaardigheden

Lees de productinformatie over scholing in verpleegtechnische vaardigheden.

 

Overige bijscholing

Lees de productinformatie over overige bijscholing.

 

 

EVC voor deelnemers

Lees hier de informatie voor deelnemers

 

 

Wanneer is EVC geschikt?

Lees hier de voorwaarden voor het starten van EVC.

 

EVC-procedure

Lees hier de stappen die je in de EVC-procedure doorloopt.

 

Ervaringscertificaat

Lees hier de bijzonderheden over het Ervaringscertificaat.

 

Ervaringsprofiel

Lees hier de bijzonderheden over het Ervaringsprofiel.

 

Arbeidsmarktroute

Lees hier de bijzonderheden over het lerend werken in je eigen werk.

 

Diplomeren

Lees hier de bijzonderheden over het verzilveren naar een erkend diploma.

 

Kies je MBO-beroep

Je kunt je ervaring zichtbaar maken in één van de Nederlandse MBO-beroepen. Klik op de button om een MBO-beroep te kiezen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken. Je kunt een globale scan van je ervaring maken.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan

Heb je een MBO-beroep gekozen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken? Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan. Je kunt een gedetailleerde scan van je ervaring in het MBO-beroep invullen en je ontvangt een passend advies.

 

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (026) 750 35 20 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM4EVC BV
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

026 750 35 20

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00