EVC voor organisaties

MET HET ERKENNEN VAN VERWORVEN COMPETENTIES (EVC) VAN JE MEDEWERKERS, MAAK JE DE ERVARING IN JE ORGANISATIE ZICHTBAAR.

In samenwerking met KCM4EVC kun je de competenties van je medewerkers zichtbaar maken. Zo kun je vaststellen of een medewerker zich in de organisatie naar een hogere kwalificatie heeft ontwikkeld, een medewerker inzetbaar is in een nieuwe functie, een op het erkende diploma gerichte ontwikkeling in het eigen werk plannen en nog veel meer.

Het in kaart brengen van de competenties van je medewerkers brengt flexibiliteit in je organisatie. Je kunt de instroom, doorstroom, ontwikkeling en uitstroom managen. Daarmee kun je je medewerkers snel inzetbaar maken op de plaats in de organisatie waar dat nodig is.

 

Telefoon: 085 488 47 61

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

EVC voor organisaties

Maak de ervaring in je organisatie zichtbaar in een diploma of certificaat

De juiste man of vrouw op de juiste plaats. Gemotiveerde en vakbekwame mensen zijn een belangrijke succesfactor voor organisaties. Toch is het niet altijd duidelijk wat een werknemer aan competenties in huis heeft. Mensen leren immers iedere dag bij; op de werkvloer maar ook in hun vrije tijd. Zij kunnen daarom vaak meer dan hun diploma’s aantonen.

EVC (Erkennen van verworven competenties) brengt duidelijk in beeld welke kennis en ervaring werknemers in de praktijk hebben opgedaan en op welk niveau zij functioneren. EVC speelt daarmee een belangrijke rol in het kwalificeren van mensen en het vergroten van hun inzetbaarheid. EVC maakt ervaring zichtbaar voor werkgevers en werknemers. Het maakt werknemers bewust van hun kunnen en kennen en stelt hen in staat met hun werkgevers een goede loopbaanplanning of inzet in een functie te realiseren.

KCM4EVC kan uw organisatie breed van dienst zijn op het gebied van EVC. Wij organiseren niet alleen de trajecten, maar adviseren ook over loopbaanpaden in de organisatie, het functiehuis, de planning/coaching/beoordelingcyclus en het vormen van interne opleidingen. Wij kijken daarbij altijd naar het grote geheel: hoe past EVC in uw organisatie en welk doel wilt u ermee bereiken? Met KCM4EVC bent u ervan verzekerd dat EVC daadwerkelijk rendement oplevert.

Kies je MBO-beroep

Je kunt je ervaring zichtbaar maken in één van de Nederlandse MBO-beroepen. Klik op de button om een MBO-beroep te kiezen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken. Je kunt een globale scan van je ervaring maken.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan

Heb je een MBO-beroep gekozen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken? Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan. Je kunt een gedetailleerde scan van je ervaring in het MBO-beroep invullen en je ontvangt een passend advies.

 

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (026) 750 35 20 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM4EVC BV
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

026 750 35 20

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00