EVC voor organisaties

EVC maakt ervaring zichtbaar

De juiste man of vrouw op de juiste plaats.

Gemotiveerde en vakbekwame mensen zijn een belangrijke succesfactor voor organisaties. Toch is het niet altijd duidelijk wat een werknemer aan competenties in huis heeft. Mensen leren immers iedere dag bij, op de werkvloer maar ook in hun vrije tijd. Zij kunnen daarom vaak meer dan hun diploma’s aantonen.

EVC (Erkennen van verworven competenties) brengt duidelijk in beeld welke kennis en ervaring werknemers in de praktijk hebben opgedaan en op welk niveau zij functioneren. EVC speelt daarmee een belangrijke rol in het kwalificeren van mensen en het vergroten van hun inzetbaarheid. EVC maakt ervaring zichtbaar voor werkgevers en werknemers. Het maakt werknemers bewust van hun kunnen en kennen en stelt hen in staat met hun werkgevers een goede loopbaanplanning of inzet in een functie te realiseren.

KCM4EVC kan uw organisatie breed van dienst zijn op het gebied van EVC. Wij organiseren niet alleen de trajecten, maar adviseren ook over loopbaanpaden in de organisatie, het functiehuis, de planning/coaching/beoordelingcyclus en het vormen van interne opleidingen. Wij kijken daarbij altijd naar het grote geheel: hoe past EVC in uw organisatie en welk doel wilt u ermee bereiken? Met KCM4EVC bent u ervan verzekerd dat EVC daadwerkelijk rendement oplevert.

 

Contact

KCM-Groep
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

(085) 488 47 61

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.