EVC voor deelnemers

MET HET ERKENNEN VAN JE VERWORVEN COMPETENTIES (EVC) MAAK JE JE ERVARING ZICHTBAAR VOOR WERKGEVERS.

Na het behalen van het schooldiploma leren volwassenen verder door te werken, door vrijwilligerswerk, door te lezen en te studeren of door een hobby uit te voeren. Met dit informeel leren ontwikkelen volwassenen competenties die relevant zijn op de Arbeidsmarkt. Met het Erkennen van Verworven Competenties (EVC) maak je deze onzichtbare ervaring zichtbaar in een diploma of certificaat.

 

Telefoon: (085) 488 47 61

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

EVC voor deelnemers

Maak je ervaring zichtbaar in een diploma of certificaat

Met EVC maak je je ervaring zichtbaar in het Ervaringscertificaat. Je kunt je ervaring in de EVC-procedure in 12 weken aantonen in één van de Nederlandse MBO-beroepen.

Heb je een volledige erkenning behaald in het Ervaringscertificaat, dan kun je verzilveren naar het Vakbekwaamheidsbewijs Arbeidsmarktroute of het erkende MBO-diploma. Heb je geen volledige erkenning behaald, dan kun je verzilveren naar het Vakbekwaamheidsbewijs Arbeidsmarktroute en je ervaring gericht op de Arbeidsmarkt verder ontwikkelen. Na je ontwikkeling kun je je nieuwe ervaring alsnog laten erkennen in het Aanhangsel Ervaringscertificaat en verzilveren naar een volledig diploma.

Met het zichtbaar maken van je ervaring kun je stappen maken op de Arbeidsmarkt en in je loopbaan.

Kies je MBO-beroep

Je kunt je ervaring zichtbaar maken in één van de Nederlandse MBO-beroepen. Klik op de button om een MBO-beroep te kiezen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken. Je kunt een globale scan van je ervaring maken.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan

Heb je een MBO-beroep gekozen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken? Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan. Je kunt een gedetailleerde scan van je ervaring in het MBO-beroep invullen en je ontvangt een passend advies.

 

Contact

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (085) 488 47 61 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM4EVC BV
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

(085) 488 47 61

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00