Kies het MBO-beroep waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken.

 

MET HET ZICHTBAAR MAKEN VAN JE ERVARING, KUN JE EEN ERKEND DIPLOMA OF CERTIFICAAT HALEN OF JE ERVARING IN JE EIGEN WERK GERICHT BIJLEREN.

Maak een keuze uit één van de Nederlandse MBO-beroepen, waarin je je ervaring wilt laten meten of erkennen. Na het kiezen van een beroep kun je je ervaring scannen. Heb je een beroep gevonden? Vraag dan een intake aan en vul de detailscan in.

 
 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

Kies een MBO-beroep en scan je ervaring

 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

Meten

In de Arbeidsmarktroute kun je je ervaring in een MBO-beroep in 10 weken laten meten in het Ervaringsprofiel. Zo weet je wat je nog moet bijleren en wat je al weet in een MBO-beroep.

Leren

Kom je na het meten nog ervaring tekort in het MBO-beroep? Dan kun je gericht ervaring bijleren in een speciaal voor jou samengesteld programma.

Erkennen

In de Arbeidsmarktroute kun je je ervaring in een MBO-beroep in 12 weken laten erkennen in het Ervaringscertificaat. Met de erkenning toon je officieel aan wat je weet en kunt.

Diplomeren

Heb je je ervaring laten erkennen in het Ervaringscertificaat? Dan kun je dit verzilveren naar een erkend diploma of certificaat en een vervolgstap maken in je carrière.

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (026) 750 35 20 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM-Groep
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

026 750 35 20

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00