EVC voor deelnemers

MET HET ERKENNEN VAN JE VERWORVEN COMPETENTIES (EVC) MAAK JE JE ERVARING ZICHTBAAR VOOR WERKGEVERS.

Je kunt je Ervaringscertificaat verzilveren naar een erkend diploma.

 

Telefoon: 085 488 47 61

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

EVC voor deelnemers: Diplomeren

Maak je ervaring zichtbaar in een diploma of certificaat

Je kunt je Ervaringscertificaat verzilveren naar een erkend diploma.

Vakbekwaamheidsbewijs Arbeidsmarktroute

Je kunt je Ervaringscertificaat laten registreren in het landelijk register van het Nationaal Kenniscentrum EVC. Na registratie ontvang je het Vakbekwaamheidsbewijs Arbeidsmarktroute. In het Vakbekwaamheidsbewijs Arbeidsmarktroute staat aangegeven op welke werkprocessen van het MBO-beroep je erkenning hebt bereikt en gegarandeerd inzetbaar bent bij een werkgever. Onderdelen die niet zijn erkend, vormen je ontwikkelingsmogelijkheden. Een werkgever kan dan zien wat je nog kunt bijleren om het volledige MBO-beroep te kunnen uitvoeren en een persoonlijk ontwikkelplan met je opstellen.

Het Vakbekwaamheidsbewijs Arbeidsmarktroute is erkend door de SER (Werkgevers en werknemersorganisaties). 

MBO-diploma

Via een met ons samenwerkend ROC kun je deelnemen aan de landelijke examens Taal en Rekenen. Daarna neemt de examencommissie op basis van je Ervaringscertificaat een verzilveringsbesluit naar het MBO-diploma. Je kunt deze verzilvering inzetten als je een wettelijke beroepstitel wilt voeren, zoals bij Verzorgende-IG of MBO-verpleegkundige. Verder volg je deze verzilvering als je het diploma nodig hebt voor een vervolgopleiding. In de overige vrije beroepen is verzilvering naar het MBO-diploma niet nodig.

Kies je MBO-beroep

Je kunt je ervaring zichtbaar maken in één van de Nederlandse MBO-beroepen. Klik op de button om een MBO-beroep te kiezen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken. Je kunt een globale scan van je ervaring maken.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan

Heb je een MBO-beroep gekozen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken? Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan. Je kunt een gedetailleerde scan van je ervaring in het MBO-beroep invullen en je ontvangt een passend advies.

 

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (085) 488 47 61 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM4EVC BV
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

085 488 47 61

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.