MET HET ERKENNEN VAN JE VERWORVEN COMPETENTIES (EVC) MAAK JE JE ERVARING ZICHTBAAR VOOR WERKGEVERS.

Het Ervaringscertificaat, uitgebracht door KCM4EVC als landelijk erkend EVC-aanbieder, kun je verzilveren naar het erkende diploma. Je kunt je Ervaringscertificaat laten registreren in het landelijk register van het Nationaal Kenniscentrum EVC en verzilveren naar het Vakbekwaamheidsdiploma of Vakbekwaamheidscertificaat Arbeidsmarktroute. Je kunt ook verzilveren naar het MBO-diploma via een met ons samenwerkend ROC.

 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

Diplomeren

Je kunt je Ervaringscertificaat verzilveren naar een erkend diploma.

Vakbekwaamheidsdiploma of Vakbekwaamheidscertificaat Arbeidsmarktroute

Je kunt je Ervaringscertificaat laten registreren in het landelijk register van het Nationaal Kenniscentrum EVC. Na registratie ontvang je het Vakbekwaamheidsdiploma Arbeidsmarktroute bij een volledige erkenning en het Vakbekwaamheidscertificaat Arbeidsmarktroute bij een gedeeltelijke erkenning. Het diploma en certificaat zijn erkend door de SER. Het toont op de Arbeidsmarkt aan dat je een heel beroep of onderdelen kunt uitvoeren.

MBO-diploma

Via een met ons samenwerkend ROC kun je deelnemen aan de landelijke examens Taal en Rekenen. Daarna neemt de examencommissie op basis van je Ervaringscertificaat een verzilveringsbesluit naar het MBO-diploma. Je kunt deze verzilvering inzetten als je een wettelijke beroepstitel wilt voeren, zoals bij Verzorgende-IG of MBO-verpleegkundige. Verder volg je deze verzilvering als je het diploma nodig hebt voor een vervolgopleiding. In de overige vrije beroepen is verzilvering naar het MBO-diploma niet nodig.

Lees verder of neem contact op met vragen

Kies een volgend onderwerp om verder te lezen of neem gerust even contact op als je vragen hebt. Onze adviseurs zijn bereikbaar op (026) 750 35 20.

Diplomeren

Je kunt je Ervaringscertificaat verzilveren naar een erkend diploma.

 

Taal en Rekenen

Om te verzilveren naar het MBO-diploma dien je deel te nemen aan de landelijke examens Taal en Rekenen. Kijk hoe je je kunt voorbereiden.

 

 

EVC voor deelnemers

Lees hier de informatie voor deelnemers

 

 

Wanneer is EVC geschikt?

Lees hier de voorwaarden voor het starten van EVC.

 

EVC-procedure

Lees hier de stappen die je in de EVC-procedure doorloopt.

 

Ervaringscertificaat

Lees hier de bijzonderheden over het Ervaringscertificaat.

 

Ervaringsprofiel

Lees hier de bijzonderheden over het Ervaringsprofiel.

 

Arbeidsmarktroute

Lees hier de bijzonderheden over het lerend werken in je eigen werk.

 

Diplomeren

Lees hier de bijzonderheden over het verzilveren naar een erkend diploma.

 

Kies je MBO-beroep

Je kunt je ervaring zichtbaar maken in één van de Nederlandse MBO-beroepen. Klik op de button om een MBO-beroep te kiezen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken. Je kunt een globale scan van je ervaring maken.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan

Heb je een MBO-beroep gekozen waarin je je ervaring zichtbaar wilt maken? Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan. Je kunt een gedetailleerde scan van je ervaring in het MBO-beroep invullen en je ontvangt een passend advies.

 

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (026) 750 35 20 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM4EVC BV
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

026 750 35 20

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00