Tandartsassistent MBO-niveau 4

Bij KCM4EVC kun je je ervaring in 12 weken laten erkennen in het Ervaringscertificaat. Aansluitend verzilver je bij onze partner ROC Scalda naar het erkende MBO-diploma. Met de erkenning van je ervaring in het Ervaringscertificaat toon je aan dat je aantoonbaar bekwaam bent in het vak. Met verzilvering naar het erkende diploma kun je het vak altijd blijven uitoefenen volgens het standpunt van het KNMT.

Behaal het MBO-diploma Tandartsassistent niveau 4 op basis van je ervaring.

Ben je tandartsassistent en heb je nog geen MBO-diploma? Met het volgen van de Erkenningsprocedure (EVC) kun je je ervaring in 12 weken laten erkennen in het Ervaringscertificaat. Aansluitend kun je het Ervaringscertificaat bij onze partner ROC Scalda verzilveren naar het erkende MBO-diploma. Met het MBO-diploma toon je aan dat je aantoonbaar bekwaam bent als tandartsassistent. Ook voor je werkgever is dit belangrijk om de kwaliteit van de praktijk aan te tonen.

Erkenningsprocedure (EVC) 12 weken

Met de Erkenningsprocedure (EVC) 12 weken heb je in 12 weken je ervaring laten erkennen in het Ervaringscerificaat. Je bent daarmee aantoonbaar bekwaam. Het Ervaringscertificaat kan opgenomen worden in het personeelsdossier, zodat de bekwaamheid door de werkgever op ieder moment kan worden aangetoond.

Verzilveren van het Ervaringscertificaat bij ROC Scalda

Het Ervaringscertificaat kan verzilverd worden naar het MBO-diploma bij onze partner ROC Scalda. Taal en rekenexamens kunnen worden gemaakt via onze partner ROC A12 in Ede. De Examencommissie neemt na het slagen voor de taal en rekenexamens een verzilveringsbesluit. Na het verzilveringsbesluit kun je het erkende MBO-diploma in ontvangst nemen. Met het erkende diploma in het personeelsdossier is de bekwaamheid definitief aangetoond. De Tandartsassistent heeft tevens een diploma, waarmee de uitoefening van het vak gegarandeerd is.

Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op:

(026) 750 35 20

U kunt ook een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (026) 750 35 20 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM-Groep
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

026 750 35 20

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00