Acties

 

DE ARBEIDSMARKTROUTE BIEDT JE EEN MAXIMALE VRIJHEID OM JE ERVARING IN EEN MBO-BEROEP TE ONTWIKKELEN EN AF TE SLUITEN MET EEN ERKEND DIPLOMA.

In de Arbeidsmarktroute sluiten wij graag aan bij het oplossen van vragen op de Arbeidsmarkt. Deze trajecten zetten we extra in de schijnwerpers.

 
 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

Acties Arbeidsmarktroute

Bijzondere routes voor bijzondere doelgroepen op de Arbeidsmarkt, die zich in hun werk willen ontwikkelen naar het MBO-diploma!

Maak je ervaring zichtbaar en maak stappen in je loopbaan!

De partners in de Arbeidsmarktroute ontwikkelen voor speciale doelgroepen op de Arbeidsmarkt bijzondere Arbeidsmarktroutes. Daarin spelen wij in op de specifieke doelgroep en sluiten wij aan bij de ontwikkelingsvraag van de doelgroep op de Arbeidsmarkt op dat moment. Hieronder kun je teruglezen welke doelgroepen en routes op dit moment actueel zijn. Ben je lid van een beroepsgroep, waar een speciale ontwikkelingsvraag speelt? Heb je als werkgever een dilemma? Laat het ons weten! Onze adviseurs zijn bereikbaar op (026) 750 35 20. Graag komen wij met je in gesprek en kijken wij waar wij een oplossing kunnen bieden op een vraagstuk van de doelgroep.

Bijzondere doelgroepen

Klik op een link om meer te lezen.

 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

Meten

In de Arbeidsmarktroute kun je je ervaring in een MBO-beroep in 10 weken laten meten in het Ervaringsprofiel. Zo weet je wat je nog moet bijleren en wat je al weet in een MBO-beroep.

Leren

Kom je na het meten nog ervaring tekort in het MBO-beroep? Dan kun je gericht ervaring bijleren in een speciaal voor jou samengesteld programma.

Erkennen

In de Arbeidsmarktroute kun je je ervaring in een MBO-beroep in 12 weken laten erkennen in het Ervaringscertificaat. Met de erkenning toon je officieel aan wat je weet en kunt.

Diplomeren

Heb je je ervaring laten erkennen in het Ervaringscertificaat? Dan kun je dit verzilveren naar een erkend diploma of certificaat en een vervolgstap maken in je carrière.

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (026) 750 35 20 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM-Groep
Eusebiusbuitensingel 7
6828 HT Arnhem

026 750 35 20

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00