Arbeidsmarktroute voor ZZP-ers

Als zelfstandig ondernemer wil je geen verplichte stage lopen om een MBO-diploma te behalen. 

KATJA LEERT EEN MBO-BEROEP IN HAAR EIGEN ZZP-WERK EN MET HAAR ZELFGEKOZEN STAGEBEGELEIDER.

Als je als ZZP-er een MBO-diploma wilt behalen, dan wil je geen stage lopen bij een SBB-erkend stagebedrijf. Dit kost je inkomen. In de Arbeidsmarktroute heb je een maximale vrijheid om je te ontwikkelen in een MBO-beroep. Je kunt in je eigen werk leren en je kiest zelf je praktijkbegeleider, waarmee je ervaring kunt opdoen.

 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

Behaal het MBO-diploma op basis van je ervaring.

ZZP-ers

Als ZZP-er wil je geen SBB-erkende stage lopen om het MBO-diploma te behalen. In de Arbeidsmarktroute kun je je ontwikkelen in je eigen werk en zelf je praktijkbegeleider kiezen. Zo kun je werken en leren combineren en dat is voor jou als ondernemer natuurlijk belangrijk.

Arbeidsmarktroute voor ZZP-ers

In de Arbeidsmarktroute kies je een MBO-beroep waarin je het MBO-diploma wilt behalen. Heb je al volledig ervaring? Dan kun je je ervaring laten erkennen in het Ervaringscertificaat en verzilveren naar het erkende diploma. Heb je ervaring tekort? Dan kijken we of je je in je eigen werk of netwerk kunt ontwikkelen met onze maatwerkopleidingen op basis van je ervaring. Je kiest zelf je prakijkbegeleider.

Belang voor de ZZP-er

  • Heb je volledig ervaring? Dan kun je dat laten erkennen in het Ervaringscertificaat en verzilveren naar een erkend diploma.

  • Kom je ervaring tekort? Dan gaan we kijken of je in je eigen werk of je netwerk kunt leren.

  • De Arbeidsmarktroute biedt ZZP-ers een optimale vrijheid om de praktijkontwikkeling zelf te plannen en te combineren met ZZP-werkzaamheden.

 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

Meten

In de Arbeidsmarktroute kun je je ervaring in een MBO-beroep in 10 weken laten meten in het Ervaringsprofiel. Zo weet je wat je nog moet bijleren en wat je al weet in een MBO-beroep.

Leren

Kom je na het meten nog ervaring tekort in het MBO-beroep? Dan kun je gericht ervaring bijleren in een speciaal voor jou samengesteld programma.

Erkennen

In de Arbeidsmarktroute kun je je ervaring in een MBO-beroep in 12 weken laten erkennen in het Ervaringscertificaat. Met de erkenning toon je officieel aan wat je weet en kunt.

Diplomeren

Heb je je ervaring laten erkennen in het Ervaringscertificaat? Dan kun je dit verzilveren naar een erkend diploma of certificaat en een vervolgstap maken in je carrière.

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (026) 750 35 20 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM-Groep
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

026 750 35 20

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00