Algemene voorwaarden

NRTO

 

KCM4EVC BV EN KCM TRAINING & OPLEIDING BV ZIJN LID VAN DE NEDERLANDSE RAAD VOOR TRAINING & OPLEIDING (NRTO) EN HANTEREN DE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET NRTO.

Op aanbiedingen en overeenkomsten van KCM4EVC BV en KCM Training & Opleiding BV zijn de Algemene voorwaarden van het NRTO van toepassing.

 
 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

Algemene voorwaarden

Maak je ervaring zichtbaar en maak stappen in je loopbaan!

KCM4EVC BV en KCM Training & Opleiding BV zijn lid van de Nederlandse Raad voor Training & Opleiding (NRTO) en in het bezit van het NRTO-keurmerk. Vanuit het lidmaatschap zijn op alle aanbiedingen en overeenkomsten van KCM4EVC BV en KCM Training & Opleiding BV de Algemene Voorwaarden van het NRTO van toepassing.

Algemene voorwaarden

U kunt de Algemene Voorwaarden van het NRTO inzien en downloaden door op de onderstaande link te klikken:

 

Telefoon: (026) 750 35 20

E-mail: evc@kcm-groep.nl

 

Meten

In de Arbeidsmarktroute kun je je ervaring in een MBO-beroep in 10 weken laten meten in het Ervaringsprofiel. Zo weet je wat je nog moet bijleren en wat je al weet in een MBO-beroep.

Leren

Kom je na het meten nog ervaring tekort in het MBO-beroep? Dan kun je gericht ervaring bijleren in een speciaal voor jou samengesteld programma.

Erkennen

In de Arbeidsmarktroute kun je je ervaring in een MBO-beroep in 12 weken laten erkennen in het Ervaringscertificaat. Met de erkenning toon je officieel aan wat je weet en kunt.

Diplomeren

Heb je je ervaring laten erkennen in het Ervaringscertificaat? Dan kun je dit verzilveren naar een erkend diploma of certificaat en een vervolgstap maken in je carrière.

 Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (026) 750 35 20 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM-Groep
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

026 750 35 20

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00